Astria Promo Gifts


Lange Violettestraat 285 9000 Gent
09 224 20 04 Klik om te bellen

Persoonlijke aanpak
Stipte leveringen
Flexibele service

Over Astria Promo Gifts

Astria is al jaren een gevestigde waarde op het gebied van corporate branding en gadget marketing. De doelstelling van Astria is organisaties te ondersteunen bij het uitdragen van de naamsbekendheid via gepersonaliseerde gadgets en promowear op beurzen, tijdens evenementen, etc.

Door flexibiliteit, originaliteit, ervaring en een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding te combineren weet Astria uw merk net zoals een ster nog lang te laten naschitteren bij uw klanten en prospects.

Geschiedenis

Astria Promo Gifts werd opgericht in het jaar 2000 door Joost De Stoppeleir. Hij was erg gefascineerd door al wat met marketing en grafische te maken had, in het bijzonder textielbedrukking. Via een goede vriend zag hij een kans om zijn eigen zaak op te richten dat bedrukte textiel aan bedrijven en organisaties zou verkopen.

In de eerste jaren focuste Astria Promo Gifts zich op het verkopen van promotionele textiel zoals T-shirts, polo's, sweaters en katoenen tassen. Maar naarmate het bedrijf groeide, starte Astria Promo Gifts in 2006 een breder assortiment promotieartikelen aan te bieden, waaronder ook traditionele promotieartikelen, zoals pennen, paraplu's en mokken.

Astria Promo Gifts heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige promotieartikelen. Het bedrijf heeft een groot netwerk van fabrikanten en kan een breed scala aan promotieartikelen leveren tegen concurrerende prijzen.

Astria Promo Gifts is een toonaangevende leverancier van promotieartikelen in de Benelux. Het bedrijf heeft een klantenbestand van meer dan 2.000 klanten en levert promotieartikelen aan bedrijven en organisaties van alle groottes.

In 2020 vierde Astria Promo Gifts zijn 20-jarig jubileum. Het bedrijf is nog steeds in handen van dezelfde oprichter, Joost De Stoppeleir, en het is nog steeds een van de toonaangevende leveranciers van promotieartikelen in Europa.

Foto's

ASTRIA PROMO GIFTS

Collectie

Bedrukte vlaggenstof
Gepersonaliseerde kledij

Certificeringen

BELGIAN ASSOCIATION OF PROMOTIONAL PRODUCTS

Team

Onze locatie

Astria Promo Gifts


Lange Violettestraat 285 9000 Gent
09 224 20 04 Klik om te bellen