Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Kuringersteenweg 517
    3511 Kuringen
  • 011377077
  • Website

Femitex

Waarom is Femitex de beste keuze voor u?

De laatste nieuwe modestoffen, ruime collectie van mercerie, breigaren van Annell en phildar, gordijnen op maat gemaakt, glasgordijnen gratis confectie, diverse ophangsystemen. Door de lange ervaring professionele uitleg, en vriendelijkheid staat bij ons hoog aangeschreven!

Meer over Femitex:

Wij geven ook naaicursussen, dit door een professionele naaister. Voor beginners en gevorderden. Femitex wordt een begrip in Hasselt en omstreken. Wij staan voor kwaliteit, kwantiteit, en een positieve vibe. Ons doel is een winkel worden die vertrouwen uitstraalt.

Wat kan Femitex u bieden?

Wij blijven zoeken naar kwaliteit voor een betaalbare prijs. Femitex heeft betrouwbare leveranciers in binnen en buitenland, daardoor een sterke waarborg van onze producten. Femitex heeft ook een website en die is femitex.net. hier vind je ook onze produkten en merken terug die wij verkopen. Ons advies aan de klanten is zeer gewaardeerd, en een tevreden klant is voor ons een must.

Wie gingen u voor?

Onze klanten komen van overal, de mond naar mond reclame is hier zeker van toepassing! Ons motto is weinig reclame voeren, de mensen doen dit voor ons. Femitex speelt in op wat de klant vraagt, mode op de voet volgen. Stoffen kopen die in de modeblaadjes verschijnen, en toch aan een rechtvaardige prijs aanbieden. U als gewone mens opstellen en hulpvaardig te zijn in alle aspecten die zich aanbieden.


Deze stoffenwinkel in het kort

Collectie

  • Damesstoffen
  • Decoratiestoffen
  • Fournituren
  • Gordijnen

Reparaties aan huis:

Nee