sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Emiel Clauslaan 155
    9800 Astene
  • 0475 29 08 42
  • Website

Luxus Interieur

Waarom is Luxus Interieur de beste keuze voor jou?

"Passie voor interieur - Passie voor raamdecoratie" Je interieur moet als gegoten zitten, in je eigen favoriete stijl! Vanuit haar niet te stuiten passie adviseert Ilse je graag in kleur- en stoffengebruik voor passende raamgarenring! Met passie, oog voor detail en gestileerde perfectie staat ze u professioneel bij om uw woondromen waar te maken!

Meer over Luxus Interieur:

Als zaakvoerder leeft Ilse voor haar zaak! Luxus is gevestigd in Astene, waar ze haar gedreven aanpak om klanten aan te voelen en tegemoet te komen aanwendt om woondromen waar te maken. Licht, lichtinval en kleuren zijn doorslaggevend voor een geslaagd interieur. Ilse begrijpt daarom het belang van een juiste raamdecoratie, kwalitatief uitgevoerd in de juiste materialen, als geen ander. Ze staat je graag bij en wordt voor de uitvoering van een en ander geruggensteund door haar ervaren atelier.

Wat kan Luxus Interieur je bieden?

Een perfecte service en persoonlijke begeleiding zijn haar stokpaardjes! Ilse staat ten dienste van haar klanten, of het nu in haar zaak is of bij de klant thuis, ze past zich voortdurend aan de wensen van haar klanten. Alleen de beste service is goed genoeg voor haar klanten. Wat ze nastreeft? Dat haar klanten genieten van het project, van het eerste contact tot uiteindelijk het resultaat! Klanten moeten gelukkig zijn met het eindresultaat!

Wie gingen je voor?

Haar klanten komen voornamelijk uit Oost- en West-Vlaanderen, tot aan de kust. Wat haar klanten echt appreciëren in haar: ze luistert naar wat de klant wil, voelt perfect aan welke sfeer ze willen, vertaalt dit in prachtige, harmonische voorstellen. Met een begeleidend moodboard van het kleurenpalet toont Ilse dat ze de klant aanvoelt, begrepen heeft én op dezelfde golfengte zit!


Foto's van Luxus Interieur


Luxus Interieur in het kort

Collectie

  • Decoratiestoffen
  • Gordijnen

Reparaties aan huis:

Ja