Voel


Heikant 1b 9190 Stekene
+32 470106482 Klik om te bellen

Deskundig advies bij het kiezen van je kleding
Mogelijkheid om vooraf kleding te passen
Hulp bij het drukklaar maken van je logo/ontwerp

Over Voel

Waarom is Voel de beste keuze voor u?

Voel... voor kleding waar jij je goed in voelt. Voel helpt bedrijven, verenigingen, scholen en clubs om tussen een ruim aanbod textiel de juiste kleding te vinden om mee uit te pakken. Door het aanbrengen van een logo, naam of slogan zorgt Voel voor meer zichtbaarheid voor haar klanten.

Meer over Voel:

Voel staat voor een gespecialiseerd aanbod in textielartikelen die geschikt zijn voor bedrukken of borduren. Door het volgen van de laatste technieken op het vlak van textielbedrukking kan Voel haar klanten adviseren bij het kiezen van de juiste methode om kleding te personaliseren. Zo is een mooi resultaat steeds gegarandeerd en dragen onze klanten hun nieuwe kleding met plezier!

Wat kan Voel u bieden?

Voel begeleidt haar klanten bij het kiezen van kleding die het best aansluit bij hun nood (om uit te delen, om in te sporten of om in te werken bijvoorbeeld). Vervolgens bekijkt Voel samen met de klant op welke manier hun logo of slogan het best tot zijn recht komt op de gekozen kleding. Extra services zoals het ter beschikking stellen van een pascollectie of hulp bij het maken van een ontwerp zijn bij Voel evident.

Wie gingen u voor?

Voel werkt in hoofdzaak voor verenigingen, clubs, scholen en bedrijven. Bij het leveren van de kleding wil Voel dat de klanten tevreden zijn over het resultaat en hun kleding als gevolg daarvan intensief gebruiken en met plezier dragen. Dit is mogelijk doordat Voel de klanten van A tot Z begeleidt bij hun aankopen en door een persoonlijk contact met de klanten.

Foto's

Feestweekend T-shirt Chiro Sint-Agnes Stekene

Collectie

Kleding

Onze locatie

Logo Voel

Voel

Voel


Heikant 1b 9190 Stekene
+32 470106482 Klik om te bellen